unibet-green-580x330

Sportsbetting og spil på sport har udviklet sig helt abnormt de seneste år, og efterhånden fristes man til at sige, at det at spille på sporten er blevet en lige så stor del af sporten som sporten selv.

I hvert fald ville sport unægtelig ikke være lige så stort i TV og på online medier, hvis det ikke var fordi, der fandtes et marked, hvori folk kan omsætte deres viden inden for sporten til valuta, fordi det er jo den proces, der finder sted, når man spiller på sport; spilleren har en bestemt viden inden for en vis sportsgren, og denne specifikke viden omsættes til penge.

Det lyder jo ganske simpelt, og som noget, der ikke kan betale sig for udbyderen, men det smukke ved sport er jo, at intet kan forudsiges. Ja, der findes selvfølgelig forhåndsfavoritter, men der er ingen garanti for, at selv den største sportsgigant ikke taber til miniputten.

Læs om Sportsbetting hos Unibet

 

Brug statistikker til egen vinding

I dagens sportsbetting-marked findes der uendeligt mange forskellige muligheder at spille på. Tror du, Messi scorer næste mål? Rammer Ronaldo træværket uden mål til følge? Eller får Liverpool over 8 hjørnespark i kampen?

Brug statistikker til at ramme de gyldne odds, der kan give dig den helt store gevinst. Nogle gange kan man være heldig at se mønstre, som udbyderen ikke har reageret på, og så kan man altså score et odds med højere værdi, end det det egentlig er sat til.

Det kan ofte betale sig at bruge hjernen, når der skal spilles, men det skal selvfølgelig ikke forhindre dig i at spille på dit favorit. Måske de rent faktisk er favoritter, men måske du også bare har brug for at bekræfte dit eget forhold til klubben gennem odds.

I tilfælde af sidstnævnte anbefales det, at du spiller mod dit eget hold, så du enten får penge eller glæde ud af det – du kan også ignorere forslaget og spille på dit yndlingshold uanset favoritværdighed og måske få flere årsager til at være glad…

 

Giv kampen ekstra spænding med Sportsbetting

Kampen kan være en Champions League finale og indeholde en del spænding i forvejen, men med betting kan du altså give selv give en kamp mellem Stoke og Sunderland et sprøjt af spænding.

Du kender måske ikke holdene så godt, men de fleste bettingsites tilbyder også statistikker, så du kan se, om der er nogle mønstre i et holds kampe, der kan kaste penge af sig. Du behøves ikke spiller 1000 kroner på kampen, men selv en flad 20’er kan være nok til at give dig et rush – for tænk hvis du vandt.

 

Kontroller dig selv og din økonomi

Er velkendt konsekvens af betting er desværre også ludomani, så det anbefales på kraftigste, at man ikke lader betting tage overhånd.

De fleste bettingsites er i en form for samarbejde med systemer, der skal virke præventivt over for ludomani, og det rammer også kun ganske få spillere, men skulle uheldet kan det kendetegnes ved, at du bruger mere tid og penge på betting, end du oprindeligt havde planlagt, og at du begynder at tilsidesætte andre interesser, du havde, før du begyndte at spille.

Sundhedsstyrelsen beskriver denne afhængighedstilstand som følgende: ”Karakteriseret ved hyppigt gentagne episoder af spillelidenskab, som dominerer personens liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige og familiemæssige værdier og forpligtelser”.

Det rammer altså ikke bare din økonomi, men også dit liv som helhed og i generel forstand. Hold derfor styr på dig selv og dine behov, når du spiller.