FCKI denne uge har fire danske hold chancen for at spille sig i gruppespillet i Europa League og Champions League, og det mest interessante er naturligvis altid de danske mestres kamp for at nå det forjættede Champions League-land.

I år er det FC København som er forsvarende mestre og dermed det danske bud om en plads i Champions League, og i denne artikel kigger vi på odds på at FCK kommer i Champions Leagues gruppespil i denne sæson.

Modstanderen i den afgørende kvalifikationskamp er Apoel Nicosia fra Cypern, og du kan se odds på FCK vs Apoel hos NordicBet.dk, som også tilbyder odds på at FCK går videre til Champions League.

Spil på FCK i hos NordicBet.dk >>

 

Odds på FCK vs Apoel Nicosia

Iflg. bookmakeren NordicBet, er der gode chancer for, at vi får FCK at se i CL-gruppespillet i år. Her er der nemlig odds 1.48 på FCK til at gå videre, mens der er odds 2.45 på Apoel.

Kvalificerer FC København sig til gruppespillet i Champions League 2016/17?

Ja 1.48
Nej 2.45

 

Ser vi på odds på det første opgør i Parken, er det FCK som er storfavoritter til odds 1.40. Bookmakeren har nærmest ingen tiltro til en sejr til Apoel, som kan spilles til odds 8.00. Uafgjort er mere tænkeligt til odds 4.25, men oddsene peger med tydelighed på, at man forventer en stærk FCK indsats i den første kamp.

FCK har da også gyldne chancer, og herunder kan du læse, hvorfor vi tror på FCK går videre fra kvalifikationen til Champions League i år.

 

FCK har gyldne chancer

FCK har i øjeblikket et af de stærkeste mandskaber, man har kunnet vise frem i Parken i mange sæsoner. Ståle Solbakken har fået smedet en trup sammen, som er så bred og spækket med kvalitet, at selv andetholdet formentligt ville kunne spille med i Top 6 i Superligaen, og ydermere banke på til medaljer.

FCK fører da også Superligaen netop nu, hvor man har hentet 13 point efter fem kampe. Kun én gang har FCK smidt point, hvilket skete i 1-1 kampen ude mod Sønderjyske. En målscore på 15-2 i FCKs favør i de fem første kampe taler sit eget tydelige sprog, og forleden var det FC Midtjylland det gik udover, da jyderne blev sendt hjem fra Parken med et 3-1 nederlag.

Apoel Nicosia vandt det cypriotiske mesterskab i fjor med ét point foran AEK Larnaca. Ikke noget der vidner om stor dominans i cypriotisk fodbold, og Apoel ser da heller ikke frygtindgydende ud i øjeblikket.

Godt nok slog Apoel Rosenborg ud i sidste runde, men her tabte Apoel det første opgør med 2-1 i Norge, hvorefter det først lykkedes at score til 1-0 meget sent i kampen på Cypern. Herefter faldt Rosenborg sammen, og Apoel vandt let 3-0 med alle tre mål sat ind efter 90-minutter mærket.

Den cypriotiske liga er ikke startet endnu, og derfor har Apoel heller ikke samme antal kampe i benene som FCK’erne, hvilket kan være en ulempe tidligt i sæsonen. Apoel var dog i kamp i den cypriotiske Super Cup onsdag d. 10. august, hvor man tabte til Apollon Limassol med 1-2.

Spil på FCK i hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-blue-580x330