danskespilHos Danske Spil kan du i oktober måned, vinde en helt masse ekstra store pengepræmier. Hver gang du køber dig et eller flere quick skrabelodder hos Danske Spil.

Et af de aller mest populære spil hos Danske Spil er uden diskussion, det sjove og fantastiske quick skrabespil. Quick skrabespillene har været blandt os i over 10 år, og siden de kom på markedet hos Danske Spil har de været en kæmpe succes, og bliver stadig ved med at blive mere og mere populært. Noget af det der gør det alle mest sjovt og spændende er, at du kan skrabe lodderne lige med det samme, og straks få svaret på om du har vundet eller ej. Du behøver ikke vente til at det bliver en bestemt dag på ugen, eller til at det bliver et bestemt klokkeslæt på dagen, før du kan få udløst spændingen. Du bestemmer helt selv om du vil vide det lige med det samme, eller du først vil skrabe felterne senere. Langt de fleste mennesker kan slet ikke vente, og skraber dem allerede med det samme, mens andre godt kan gemme dem flere timer eller dage, inden de vælger at skrabe felterne på quick skrabelodderne. Du kan vinde helt op til 1.000.000 danske skattefrie kroner, hvis du er heldig at ramme 3 symboler med 1.000.000 på. Uanset om hvordan du vælger at købe dem, er reglerne de samme og priserne er de samme. Selv præmierne er de samme, om du spiller online hos Danske Spil eller du køber et quick skrabelod hos en af de mange registrerede Danske Spil forhandlere i Danmark.

Du kan stort set købe quick skrabelodder på hver en tankstation, og hos en hver kiosk du kommer forbi på din vej. Det er rigeligt med muligheder for, at du kan komme i besiddelse af disse skrabelodder, blot du holder øje ked Danske Spil logoet i vinduet hos din nærmeste tankstation, supermarked eller kiosk. Hvis ikke du har lyst eller tid til, at tage bilen, cyklen eller knallerten ned til den nærmeste quick skrabespil forhandler, kan du også bare tænde for din computer og gå på internettet. Her kan du nemlig gå ind på Danske Spil hjemmesiden, hvor du med ganske få klik med musen, kan købe dig alle de quick skrabelodder du har råd til. Det eneste det kræver, er, at du har oprettet dig som kunde hos Danske Spil, samt at du har foretaget en indbetaling til din spillekonto. Det kan du gøre på mange forskellige måder, som eksempelvis via en direkte bankoverførsel fra din bank til Danske Spil. Eller du kan vælge at gøre det via en af de mange andre betalingsmetoder, som eksempelvis via visakort eller andre kreditkort.

Spil Lotto, onsdags Lotto og jokeren hos Danske Spil

Ligeså snart du har oprettet dig som kunde hos Danske Spil, og foretaget dit første indskud. Åbner der sig en helt ny verden for dig, hvor ikke bare kan spille og købe quick skrabespil, men hvor du kan købe og spille massevis af andre forskellige spil. Der er noget for enhver smag hos Danske Spil, uanset om du er til de hurtige spil, hvor spændingen bliver udløst lige med det samme, eller du er til de mere krævende spil, som eksempelvis oddset, den lange, matchen eller måljagten. Hvor der stilles krav til dine færdigheder indenfor sportens verden. Ikke som aktiv sportsudøver, men som sportsinteresseret, der ved lidt mere om diverse sportsgrene og sportsudøvere end de fleste. Det er nemlig ikke bare et spørgsmål om held, om man kan vinde de store pengepræmier, i spil som måljagten, den lange eller matchen. Her er det langt mere ens færdigheder og viden omkring de forskellige sportsgrene, der er afgørende for om man før den nødvendige og ønskede succes. Disse former for spil kaldes også i dagligt tale for videns spil. Hvilket stammer fra det faktum, at held ikke har nært så meget, at sige som færdigheder. Er man derimod til de mere held baserede spil, som eksempelvis onsdags lotto, lørdags lotto, lørdags joker og onsdags joker. Så kan du også spille den slags hos Danske Spil, der 2 gange om ugen byder på lotto hvor der er kæmpemæssige lotto præmier på spil. Næsten hver eneste uge, er der en eller flere der bliver lotto millionærer hos Danske Spil, og det er helt sikkert også det der gør, at der er så mange som hver eneste uge prøver at gå efter guldet hos Danske Spil.

Danske Spil et sikkert sted at spille

Danske Spil er som sagt et af de mest foretrukne steder at spille oddset og andre for sportsbetting spil på. Alene af den grund, at de har været på det Danske Spillemarked siden 1949, og dermed har været en del af den danske historie i så mange år. Tidligere blev de kaldt for Dansk tipstjeneste, og var de aller første i Danmark til at introducere den famøse tipskupon, hvor man kunne tippe på udfaldet af en række fodbolde kampe fra Danmark. I dag kan man spille på mange flere ting, end blot fodbold fra Danmark. I dag kan du spille på stort set alle slags fodbold kampe der findes i verden, og du kan også spille på en lang række andre forskellige sportsgrene, som eksempelvis golf, tennis, baseball, basket ball og håndbold. Er du sportsinteresseret, og har hang til at få lidt ekstra spænding i tilværelsen. Vil det helt sikkert være en rigtig god ide, at prøve at spille på en eller flere af forskellige kampe hos Danske Spil, og se om du ikke også kan vinde en ekstra skilling samtidig med at du ser kampene.

Spil Live spil og andre online spil hos Danske Spil

Du kan både spille live og online hos Danske Spil, og du kan endda også spille på det der kaldes for live spil. Her kan du spille på udvalgte fodboldkampe, mens kampene bliver spillet. Du kan med denne slags spil, tippe på hvilket hold der får det næste frispark, hjørnespark eller hvem af spillerne der scorer det næste mål, eller får det næste gule kort. Denne form for online spil hos Danske Spil, er super spændende og gør kun kampen endnu mere seværdig. Både fordi man har en større eller mindre indsats på spil, og har mulighed for at vinde en større eller mindre kontant præmie. Men også fordi, at det giver kampen et helt nyt præg, som løfter spændingen til et endnu højere niveau, end hvis man sad og så kampen for sjov skyld. Hvis du skulle gå hen og tippe korrekt, og vinde en eller flere pengepræmier, vil pengene gå direkte ind på din spillekonto hos Danske Spil, hvis du har foretaget dit væddemål online. Har du derimod været ned i kiosken og udfylde din matchen kupon, kan du gå ned med din kupon og få udbetalt din kontante pengepræmie nede i kiosken. Det er ganske enkelt og simpelt, og helt sikkert noget som alle kan finde ud af, hvis de har lyst til at prøve at spille hos Danske Spil.

Stort udvalg af spil hos Danske Spil

Der er i alt 9 forskellige former for sportsspil hos Danske Spil, når det kommer til deres forskellige oddset spil. Du kan enten spille Måljagten, live spil, sportsbørsen, den lange, matchen, vinderen, resultatet, manager eller oddset cup. Der er med andre ord, noget for enhver smag, og du kan helt sikkert finde et eller flere spil, der passer til dig og dine interesser.