skrabelodder_danske_spil

Skrabelodder ryger over disken i tusindevis hver eneste dag på tankstationer, i supermarkeder og i kiosker rundt omkring i det danske land.

Du kender det sikkert godt selv. Du har været ude og købe ind, og får byttepenge tilbage af ekspedienten. Der er lige 40 kr. tilbage, så hvorfor ikke prøve sit held af med et par Quick Skrabelodder fra Danske Spil, og se om der gemmer sig en megagevinst på de uskrabede felter.

Skrabelodder kan fås for så lidt som 5 kr. pr. stk., hvor de dyreste koster 60 kr. Det giver næsten sig selv, at jo dyrere et skrabelod du køber, desto større er gevinsterne, når du vinder.

I alt er der 18 forskellige skrabelodder at vælge imellem på Danske Spil hjemmeside i Quick Skrab sektionen, og en stor del af dem kan gøre dig til millionær fra det ene sekund til det næste.

 

Bogstavjagt, Ekstra månedsløn og rejseoplevelser

Et skrabelod er ikke bare et skrabelod. Der er faktisk stor forskel på de forskellige lodder hos Danske Spil. Naturligvis minder de meget om hinanden, fordi det i sagens natur handler om et lod som skal skrabes, og du ved indenfor få sekunder om du har vundet noget eller ej.

Men den store forskel mellem skrabelodderne findes i præmiernes størrelser og naturligvis også i prisen på loddet.

På Bogstavjagt-skrabelodderne, vis priser rangerer mellem 10. kr. og 60 kr., kan du f.eks. vinde et rejsegavekort på 30.000 kr. for bare 10 kr. med “Bogstavjagt Mini”, eller du kan smide 60 kr. og købe dig et “Mega Bogstavjagt”-skrabelod, hvor du kan vinde op til 6 gange på samme lod. Her er den største præmie 600.000 kr.

Nogle af de mest populære skrabelodder hos Danske Spil er dem, hvor du kan vinde en ekstra skattefri månedsløn i mange måneder ud i fremtiden. F.eks. “20 års Quick” som koster 60 kr., og hvor du kan vinde op til 20.000 kr. skattefrit hver måned i de næste 20 år. Eller hvad med 7-9-13 Quick, hvor du kan vinde 7.000 kr. hver måned i 7 år, 9.000 kr. hver måned i 9 år eller 13.000 kr. hver måned i 13 år for 40 kr.?

I sektionen Rejser og Oplevelser giver det sig selv, hvad du kan vinde. Men hvad der ikke giver sig selv er, at du for bare 25 kr. kan skrabe dig til et rejsegavekort til en værdi af 100.000 kr. inkl. lommepenge. Dét lod hedder “Stjerner på stribe”. Du kan også prøve dit held af med “New York” loddet, der ligeledes koster 25 kr., og hvor du kan skrabe dig til 1 million kroner og en luksusrejse for 2 personer til New York.

Her har vi blot nævnt nogle få udvalgte lodder hos Danske Spil, men klik på linket herunder og besøg Danske Spil og se deres store udvalg af Quick skrabespil, hvis du kunne tænke dig lidt ekstra spænding for billige penge.

Køb skrabelodder her hos Danske Spil >>