De tv-transmiterede high-stakes shows er efterhånden blevet en fast del af TV programmet i USA hvor interessen for de store spil kun er blevet større gennem de seneste par år. NBC der laver showet ’Poker After Dark’ har netop været igang med at optage afsnit af den populære tv-serie til 2011 hvor du blandt andet kan se navne som John Juanda, Tom ’durrrr’ Dwan, Huck Seed, Phil Galfond, Erick Lindgren og ikke mindst Phil Ivey dyste i en Sit N Go med et buyin på $100.000 af formatet ’Winners takes it all’.

Også PLO på menuen

Udover den $100.000 dyre Sit N Go vil du også kunne se de største navne duellere i High-stakes cashgames hvor der også er Pot Limit Omaha på menuen. Et spil der efterhånden har fået sin accept af de fleste ellers inkarnerede No Limit Hold’Em spillere.

De forskellige cashgames i den nye sæson af Poker After Dark vil have skiftende niveauer med minimum-buyins på henholdsvis $100.000 – $150.000 og $200.000. Derfor kan vi forvente at se masser af action når de største navne i poker verden vil tage kampen op med hinanden for de helt store beløb.

NBC der står bag Poker After Dark kan også fortælle deres ivrige fans at de har forlænget deres kontrakt frem til 2014, så dette er langt fra det sidste vi vil komme til at se fra Poker After Dark.

Premieren for den nye sæson vil blive skudt afsted den 3. Januar i USA hvor det i første omgang er den omtalte $100.000 dyre Sit N Go turnering der vil løbe af stablen. Selvom danskere ikke har mulighed for at se den amerikanske TV kanal vil afsnittene løbende kunne streames online via internettet, så danskerne skal ikke frygte at gå glip af den vanvittige action vi uden tvivl kommer til at se i den kommende sæson.

Prøv Littlewoods Poker

Har du lyst til at spille pokerturneringer så bør du afprøve Littlewoods Poker som giver alle nye spillere masser af gratis turneringer.

Spil Sit N Go her