nordicbet-blue-580x330

EM 2016 sparkes i gang om en uge i Frankrig – nærmere bestemt d. 10. juni – når Frankrig åbner festen på Stade de France mod Rumænien. Med ved EM 2016 er også vores broderland mod øst, Sverige, som har en vaskeægte varm kartoffel i front.

Navnet er Zlatan Ibrahimovic, og han spiller efter alt at dømme sit sidste EM i den gule nationaltrøje. Zlatans karriere går nemlig ind i sit efterår, men “Kung Zlatan” er stadig i topform, hvilket han har bevist for Paris St. Germain gennem hele den forgangne sæson, hvor det er blevet til 50 mål i 51 kampe for PSG.

Få odds 30 på Zlatan som EM-topscorer her >>

 

Odds 30 på Zlatan som EM-topscorer

Zlatan er på alles læber for tiden, fordi den 34-årige 195 cm høje bomber endnu ikke har løftet sløret for, hvor karrieren fortsætter efter EM, men der er ingen tvivl om, at Zlatan vil bevise sit værd ved den kommende slutrunde. Og selv om Zlatan er en af Europas hotteste angribere, som ydermere står for en stor del af det svenske landsholds mål, er han alligevel at finde et stykke nede på bookmakernes favoritliste over EM-topscorer.

Hos NordicBet, som har masser af oddsmarkeder på EM 2016, finder man naturligvis også et vinderspil på EM-topscorer, og her giver Zlatan pengene 30 gange igen. Det er efter vores mening et fuldstændigt vanvittigt odds på den tårnhøje boldmagiker, som kan tvinge et mål ud af selv de mest hårdt-komprimerede forsvar. Det får han dog også brug for, for Zlatan og resten af det svenske landshold skal op imod Belgien, Italien og Irland i EMs gruppe E. Han har med andre ord to af Europas bedste forsvar foran sig, men det er værd at hæfte sig ved, at EM-topscoreren ved det forgangne EM i 2012 blot havde lavet tre mål under hele slutrunden, og hvis den tendens holder stik igen ved dette EM, kan topscoreren meget vel hedde Zlatan Ibrahimovic, da han forventes at stå for de fleste svenske scoringer. Hele humlen ved dette oddsforslag er dog, at man skal have tiltro til, at Sverige kan spille sig videre fra gruppen, så Zlatan får flere end tre gruppekampe til at lave så mange mål som muligt.

24 nationer deltagere ved EM 2016, og heraf går 16 videre fra gruppespillet. Alle 1’ere og 2’ere går selvfølgelig videre, men det samme gør de fire bedste 3’ere, og hvis Sverige kan komme med her, er der muligheder for at Zlatan kan brillere i knockout-fasen af EM.

Vi medgiver at der er mange andre gode topscorer-kandidater på listen hos NordicBet, men oddset på Zlatan er simpelthen for godt til ikke at smide en lille skilling efter det.

Herunder kan du se flere topscorer-odds hos NordicBet til det kommende EM i Frankrig:

* Bemærk at odds altid er genstand for ændringer, og du bør besøge NordicBet.dk for at få de nyeste odds på alle topscorer-kandidaterne. Der er spilstop på dette spil kl. 21.00 fredag d. 10. juni.

em_topscorer_odds