AnderlechtI dette oddsforslag er der tale om en meget vigtig kamp for Anderlecht og en sejr her vil sende dem op på 2. pladsen og så vil de ha Gent, som fører ligaen indenfor en sejrs rækkevidde.

Der bør være gode muligheder for Anderlecht i det her opgør. De er ganske fint kørende med kun et nederlag i de sidste 7 kampe. De har vundet 2 ud af de sidste 3 kampe og det burde været blevet til 3 i træk, men et rødt kort mod Oostende betød de kun fin 1 point hjemme mod dem.

Senest imponerede man med at vinde 4-1 ude over Club Brugge, som ligger nummer 3. Holdet har været ganske stabile på udebane med 4-3-2 og en målscore på 16-7 og nu skal de en tur til nummer 12 fra Lokeren. ET hold som ikke er særlig godt kørende på hjemmebane 2-3-5, hvilket gør dem til det 2. dårligste hold på hjemmebane i Pro League. Godt nok har de ikke tabt i 3 kampe, men de har heller ikke mødt hold fra top 4 som skiller sig ud i rækken i år.

Til dagens kamp må man undvære topscore Ngolok som er ude med knæskade til sidst i januar og det er klart et tab.

Anderlecht har generelt et godt tag på Lokeren og har vundet 4 ud af de sidste 5 kampe og jeg tror de endnu engang henter en sejr. Dog holder jeg mig på 1 units da Lokeren har haft 2 dages mere hvile end Anderlecht og fordi de kun har tabt 1 af de sidste 7.

 

Spil på kampen hos Bet365 >>

 

Lokeren vs Anderlecht

23/12 – klokken 20:30
Pro League – Belgien
Anderlecht vinder
Odds 1,97
Spilbar ned til 1,90
Units 1/5
Bet365