Coventry_CityLørdag d.26 december er det Boxing Day, og traditionen tro er der fuldt program. Dette gælder ikke kun Premier League, men også de mindre ligaer – hvor der er masser af gode oddsforslag.

En af disse finder vi i Coventry, hvor det lyseblå hjemmehold er det bedste hjemmehold i rækken. Coventry ligger nummer 4 i rækken, 5 point efter det overraskende førerhold Burton.

De skubber på for at komme i top 2 og sikre sig oprykning, og især hjemme gør de det altså godt. Her er de ubesejrede efter 11 kampe, med 7-4-0 og en målscore på 25-13 – altså masser af mål. På det sidste er Coventry dog gået lidt i stå, og det må være det der har tvunget oddset på en hjememsejr op her.

Coventry er nemlig kun 2-3-1 for de sidste 6 kampe, og de er uden sejr i de sidste 4. Det er lørdagens modstander fra Port Vale dog også – og de har endda tabt 3 af de sidste 4 kampe.

 

Port Vale mangler mål

Port Vale ligger nummer 13 i ligaen, og mangler mål. De har kun scoret 27 mål i de første 22 kampe – hvilket her hele 12 færre end de 39 som Coventry har lavet.

Vores bud er, at Port Vale for ekstremt svært ved at holde Coventry fra chancer, og især topscorer Adam Armstrong kommer til at volde Port Vale problemer.
Det tidligere Newcastle talent har lavet 13 kasser i 19 kampe for Coventry i denne sæson, og selvom han ikke har scoret i de sidste 2 kampe – så må han betegnes som værende varm.

Et 1-tal her virker oplagt, og odds 1,85 er for højt i vores bog.
Vi kaster 2 units efter en Coventry sejr, og vil I have et højere odds, så gå med Adam Armstrong som første målscorer.

 

Spil på kampen hos Bet365 >>

 

Oddsforslag: Coventry – Port Vale

26/12 – klokken 16:00
League One, England
Coventry vinder
Odds 1,85
Spilbar ned til 1,75
Units 2/5
Bet365