primera_divisionVi har fundet et godt oddsforslag på en kamp i aften i den portugisiske Primera Division.

Både Belenenses og Boavista plejer at ligge i den øvre halvdel af den bedste portugisiske række, men det gør de ikke i denne sæson.

Begge hold har gang i en rigtigt skidt kampagne, hvor de lige nu ligger ved siden af hinanden – lige over stregen som nummer 15 og 16.

Hjemmeholdet kommer til kampen med 4 nederlag i streg, og selvom et af disse var i Europa League til Fiorentina, så har holdet virkelig brug for point i den hjemlige liga.

Det tror vi dog også at de får i aften, hvor modstanderen er Boavista.

Boavista er nemlig heller ikke i god form, og i deres 2-1-4 for de sidste 7 kampe – er begge sejre kommet i cuppen imod lavere rangerende hold.

I ligaen er de helt til rotterne, og her har de ikke vundet i 8 kampe i streg.

De har også tabt de seneste 3 udekampe, og de mangler i den grad mål. Topscoren for Boavista er således midtbanespilleren Luisinho – med bare 2 mål i 13 kampe. Holdet har selv kun scoret 9 mål indtil videre – og med et målsnit på 0,69 mål pr. kamp er der ikke noget at sige til at de mangler point.

Nu skal de så til Belenenses hjemmebane,Estadio do Restelo, hvor hjemmeholdet er stærkt. Belenenses har således hentet 11 af deres 13 point på eget græs – og er 3-2-1 for de første 6 hjemmekampe. Med en sejr kan de slå et hul til Boavista på 6 point, og klatre op på en 12. plads.

Det bliver ikke en skøn kamp, men hjemmebanefordelen bliver afgørende i dette opgør. Vi spiller en enkelt unit på Belenenses til at vinde til odds 2.30. Væddemålet mener vi, er spilbart ned til odds 2.20.

 

Spil på kampen hos Bet365 >>

 

Belenenses – Boavista

21/12 – klokken 20:00
Portugal – Primera Division
Belenenses vinder
Odds 2,30
Spilbar ned til 2,20
Units 1/5
Bet365