PC odds betting online

Af og til har man to kampe klar til sin kupon, men synes alligevel lige man mangler et godt oddsforslag til en tredje kamp på kuponen – bare lige for at sende det samlede odds helt i top. Men hvem skal man spørge til råds?

Alle er jo nærmest selverklæret fodboldekspert nu om dage, og hvis du har fingeren på pulsen på de sociale medier, vil du vide at nettet skummer over med tvivlsomme betting-grupper, hvor folk lægger deres egne, helt tilfældige og sjældent grundigt gennem-analyserede analyser op til offentligt skue. Og i enkelte tilfælde tager de endda penge for det.

Tanken er, at fremstå som eksperter der kan tjene dig penge, hvis du går i ryggen på alle deres bets. Sådan forlyder det i hvert fald. På forskellige bettingfora har der dog været beviser for, at der ofte fifles med de overordnede statistikker i disse betting-grupper, for at få det til at se ud som om, at de oddsforslag man lægger frem, vinder oftere end de gør.

De gode oddsforslag

Der findes dog gode gratis oddsforslag på nettet, som du kan læse om hos Bonito.dk, men der er selvfølgelig aldrig nogensinde gevinstgaranti – uanset hvilke oddsforslag du følger. Ingen kender resultatet af en ærlig sportskonkurrence på forhånd, og derfor er det vigtigt at holde for øje, at det er oddsforslag, og i ordet forslag ligger der, at man selvfølgelig ikke er forpligtet til at følge noget som helst.

Brug din sunde fornuft, tjek evt. selv statistikker, karantæner og formkurver på de mange sporthjemmesider på nettet, og brug de gode oddsforslag til inspiration, når du vil oddse. Der er nemlig ingen garanti for, at du vil lave overskud på hverken den korte eller den lange bane, ved at følge alle de oddsforslag, du finder rundt omkring på nettet.

Vigtigheden af at vælge de rigtige odds

Det er en stor kunst at kunne vælge de rigtige odds. Her menes der ikke bare, at man er god til at udvælge den kamp, som der skal spilles på, men at man også er god til at finde det højeste odds, hos den rigtige bookmaker.

Hvis du gerne vil have succes med betting, så kan det slet ikke beskrives, hvor vigtigt det er at have sin viden for odds på plads. I denne guide vil du få hjælp til, hvordan du skal gribe det an, når du skal vælge de helt rigtige odds.

Her er der både tale om, at du vælger de rigtige kampe, men også at du finder det højeste odds. Det har nemlig en stor betydning for, om du får succes eller ej.

Hvordan vurderer man, om man har fundet et godt odds?

For at vurdere om du har fundet et godt odds, skal du have den basale matematik på plads. Et odds er sat af bookmakerne ud fra den chancevurdering, som de mener der er, for at en hændelse sker.

En hændelse kan eksempelvis være oddset på, at AGF vinder en kamp mod en modstander. Her sætter oddssætteren en chancevurdering på kampen, hvor de eksempelvis mener, at AGF har 50 % chance for at vinde kampen.

Når de har lavet chancevurderingen dividerer de blot det procenttal med 100, og så har de fundet deres odds. I dette tilfælde vil det være odds 2.00.

Hvis du skal vurdere, om du har fundet et godt odds, skal du altså mene, at der er over 50 % sandsynlighed for, at AGF vinder denne kamp. Hvis du mener, at der bare er 51 % sandsynlighed for, at AGF vinder, så har du fundet dig et godt odds.

Hvordan laver man en chancevurdering?

Hvis du skal finde ud af, hvor stor sandsynligheden er for, at et odds går hjem, er du nødt til at lave din research. Du skal nemlig finde informationer, som bookmakerne ikke har, eller vurdere, at de har taget en forkert beslutning.

Når du skal lave research på en kamp, skal du kigge på alt fra holdopstilling, skader, karantæner, sygdom, banens beskaffenhed, modstanderen, vejret, motivationen m.m.

Der er nemlig rigtig mange ting, der kan påvirke udfaldet af kampe. Hvis et hold deltager i kampe i Europa, kan de være trætte i deres ligakampe i weekenden.

Bookmakerne synes ofte at fejlvurdere betydningen af europæiske kampe, og her kan du måske finde nogle procenter, som du kan tilføje til din chancevurdering.

Spil altid til det højeste odds

Hvis du virkelig vil have succes med betting, så må du aldrig gå på kompromis med et lavere odds, hvis du kan finde det højere hos en anden bookmaker.

Det er ligegyldigt, om det blot er 0.05 du får ekstra. De 0.05 betyder rigtig meget på den lange bane, og det kan lige præcis være de 0.05 der adskiller de professionelle bettere fra dem, der ikke kan leve af det.

Du bør derfor oprette en konto hos de fleste bookmakere med dansk licens, så du kan sikre dig de højeste odds hver gang.

Du skal dog ikke tage det høje odds, hvis det er hos en bookmaker uden dansk licens. Her skal du nemlig betale skat af gevinster, og så er der ingen fidus i at få et højere odds.