Af og til har man to kampe klar til sin kupon, men synes alligevel lige man mangler et godt oddsforslag til en tredje kamp på kuponen – bare lige for at sende det samlede odds helt i top. Men hvem skal man spørge til råds?

Alle er jo nærmest selverklæret fodboldekspert nu om dage, og hvis du har fingeren på pulsen på de sociale medier, vil du vide at nettet skummer over med tvivlsomme betting-grupper, hvor folk lægger deres egne, helt tilfældige og sjældent grundigt gennem-analyserede analyser op til offentligt skue. Og i enkelte tilfælde tager de endda penge for det.

Tanken er, at fremstå som eksperter der kan tjene dig penge, hvis du går i ryggen på alle deres bets. Sådan forlyder det i hvert fald. På forskellige bettingfora har der dog været beviser for, at der ofte fifles med de overordnede statistikker i disse betting-grupper, for at få det til at se ud som om, at de oddsforslag man lægger frem, vinder oftere end de gør.

 

De gode oddsforslag

Der findes dog gode gratis oddsforslag på nettet, som du kan læse om hos Bonito.dk, men der er selvfølgelig aldrig nogensinde gevinstgaranti – uanset hvilke oddsforslag du følger. Ingen kender resultatet af en ærlig sportskonkurrence på forhånd, og derfor er det vigtigt at holde for øje, at det er oddsforslag, og i ordet forslag ligger der, at man selvfølgelig ikke er forpligtet til at følge noget som helst.

Brug din sunde fornuft, tjek evt. selv statistikker, karantæner og formkurver på de mange sporthjemmesider på nettet, og brug de gode oddsforslag til inspiration, når du vil oddse. Der er nemlig ingen garanti for, at du vil lave overskud på hverken den korte eller den lange bane, ved at følge alle de oddsforslag, du finder rundt omkring på nettet.