Mandag 13 december, 20:30:

Novara – Trapani
Serie B (Italien)
Novara to win
odds 1,83
Spilbar ned til 1,75
Units 1/5
Bookmaker: Betfair

Begrundelse for spillet

I den næstbedste italienske række rykker to hold direkte op, og 6 andre hold spiller oprykningsplayoff. Et af de hold, som overrasker lidt ved at ligge på en af disse pladser, er oprykkerne fra Novara.

Novara var yderst solide i den 3.bedste række i sidste sæson – men at de skulle bære formen med op i Serie B, var der ikke mange der regnede med.Det har de dog gjort, og inden dagens kamp ligger de nummer 4.

Holdet har været i fremragende form igennem de sidste par uger, hvor de sidste to kampe er blevet vundet med 4-1 – og holdet har vundet 6 ud af de seneste 7 ligakampe. Især på hjemmebane har de været gode, og her er de 6-1-1 for sæsonens 8 kampe. Mandag før de så besøg af rækkens nummer 10, Trapani, som har 24 point for 17 kampe.

Trapani er i udemærket form, med 3-2-2 for de sidste 7 kampe. Dykker man lidt ned i den statistik, vil man dog kunne se at holdet er et udpræget hjemmehold – som har det meget svært på fremmed græs. Trapani har således blot hentet 7 point i 8 udekampe, med en samlet målscore på 3-10!

Det tyder på en sikker hjememsejr her, og det tror jeg også at det bliver. Oddset på en hjemmesejr er allerede faldet en smule, men til 1,75 mener vi stadig at der er value.

Vi spiller 1 unit på Novara.

Læs mere om vores oddsforslag her.