Det sidste danske håb for en sejr ved EPT Tallinn Main Event er desværre slukket. Nathanael Filskov som ellers gjorde massivt god form ved turneringen måtte se sig selv ryge ud på en 24. plads efter at et squeeze-move gik galt mod en anden stor stack.

Nathanael Filskov beretter her om hånden

”En spiller med en kæmpe stack åbner, da jeg igen sidder på knappen, og jeg vurderer, at det kunne han gøre med en meget bred range, så jeg går all in med konge-knægt suited. Desværre vågner Small Blind op med es-konge” udtaler Nathanael til Pokernyhederne.com

Det sidste mirakel fra dealeren udeblev og således blev Konge-Knægt det sidste vi så til danskeren ved turneringen.

Derved er det dansk lys slukket ved EPT Tallinn, og det var også en noget skuffet Nathanael der desværre måtte opgive drømmene om et finalebord.

Danskeren kan dog se frem til en check på €10.000 for sine anstrengelser, og for en lowroller som har kvalificeret sig til turneringen via en sattelit-turnering må det siges at være en ganske god præmie. Således er der nu endnu større muligheder for at vi ser frederikshavneren stille op til flere store turneringer i den kommende tid hvis han igen kvalificerer sig.

Kun 20 minutters spil på dag 4

Sammenlagt nåede den gæve dansker kun at spille 20 minutter på Dag 4 før at ulykken var fuldent og lyset var slukket.

Jannick Wrang er desværre også ude af €3000 Heads Up No Limit Holdem turneringen da han ikke kunne klare presset fra den profesionelle Vanessa Selbst som knækkede den københavnske sattelitkonge til sidst.

Allan Bække, Rasmus ’Jungleras’ Nielsen og Rasmus Larsen er dog stadig med i turneringen og mon ikke Allan Bække har gode chancer for fuldent triumf ved denne turnering.