Det er lige præcis her i slutningen af maj, at startskuddet lyder til verdens største pokerturnering WSOP. Det betyder, at flertallet af de bedste pokerspillere i verden drager mod Las Vegas, da de skal tyske om de prestigefyldte gold bracelets og de mange millioner af kr. der er på spil.

I den anledning har vi taget et kig på nogle af de største pokerturneringer der er i verdenen, og du kan få det store overblik over hvilken turneringer det er lige herunder:

1. WSOP

Den største turnering der afvikles i hele verdenen, er uden tvivl WSOP. World Series of Poker kører over to måneder, hvor der er hele 78 forskellige events.

Buy-in veksler mellem $100 og helt op til en million $, så der er indskud for alle typer af spillere.

Den mest prestigefyldte turnering man kan vinde under WSOP, er Main-Event der starter i midten af juli måned. Her dystes der typisk om mellem 50-60 mio. kr. og vinderen af denne turnering vil blive kåret til verdensmester i poker.

Danske Peter Eastgate vandt turneringen i 2008, og den indbragte ham hele 53 mio. kr.

Spil poker hos Bet365 >>

2. WPT

World Poker Tour er en turneringserie der kører året rundt i hele verdenen. Her afvikles der store turneringer i de forskellige lande, hvor der ligesom WSOP er mange sideturneringer.

Under WPT vil du have mulighed for at vinde mange penge, men også chancen for at møde de største stjerner indenfor poker.

Turneringerne spilles i alle verdenshjørner, så der er mulighed for at se lidt af verdenen, hvis du tager af sted.

3. EPT

Den sidste turnering vi kigger på er EPT. Det er mere eller mindre samme turneringsformat som WPT, men her afholdes turneringerne udelukkende i Europa.

Både i EPT og WPT afholdes der ranglister, som man kan optjene point til for hver turnering man deltager i.

For at komme på denne rangliste, skal man i pengene i turneringerne, og der vil være rigtig store præmier til de spillere, der ligger i toppen når ranglisten bliver afgjort.

Foruden de tre nævnte turneringer, afholdes der store turneringer på daglig basis i hele verden.

Spil poker hos Bet365 >>