danskespilEt af de mest populære spil hos Danske Spil, er uden tvivl deres måljagt spil. Hvor du for ganske gå kroner kan vinde ekstra store kontante pengepræmier.

Danske Spil har i mere end 70 år, været en af Danmarks mest fortrukne spillesteder. Uanset om det gælder om, at spille på heste væddeløb, hunde væddeløb eller på de store internationale fodboldkampe. Kan du spille på det hele hos Danske Spil, der stort set byder på spil på alt mellem himmel og jord. Der er næsten ikke det du ikke kan spille på hos Danske Spil, da Danske Spil udmærket er klar over, at der ikke kun er et spillemarked for sports interesserede folk. De mest populære spil hos Danske Spil er uden sammenligning lotto, onsdagslotto, den lange, matchen og så selvfølgelig også det super underholdende spil der kaldes for måljagten.

Måljagten er et forholdsvist nyt spil hos Danske Spil, hvor det handler om at du skal kunne forudsige udfaldet af 2 eller 3 kampe. Der kan kun spilles på kampe, som på forhånd er udvalgt af Danske Spil. Disse kampe kan være både fodboldkampe og andre sportsgrene. Dog vil det primært være fodboldkampe der bliver udvalgt af Danske Spil. Selve spillet går som sagt ud på, at du skal kunne tippe resultatet på de 3 kampe, ved at du ud for hvert hold skal byde på hvor mange mål de scorer under kampen. Der kan tippes på om holdet scorer 0,1,2,3,4,5,6,7,8 eller mere end 9 mål. Der er 3 forskellige måder du kan spille måljagt på. Enten kan du spille på kampene som singlespil, system spil eller som lynmål. Man kan minimum spille med 10 kroner som indsats på måljagten som singlespil. Ønsker du at spille måljagten som systemspil, kan du spille med 1 krone pr. kombination – med et minimum på 10 kroner og et maksimum på 5.000 kroner for hele systemet. Med lynmål spillet kan du for blot 20 kroner, spille på 20 måljagt kombinationer, som er beregnet ud fra de mest sandsynlige resultater rent statistisk. For at spille lynmål spillet på måljagten skal du huske at trykke på knappen hvor der står lynmål.

Når først du har spillet måljagten et par gange, vil du hurtigt blive grebet af dette fantastiske spil, hvor man med ganske få midler, kan være heldig og dygtigt, at vinde kæmpe store pengepræmier. Måljagten hører nemlig ind under den kategori af spil der kaldes for videnspil, hvor en stor del af resultaterne afhænger af din egen viden indenfor sporten, og kendskab til de forskellige hold og spillere. Det er netop derfor, at måljagten er gået hen og er blevet så ekstremt populært som det er, fordi man mere eller mindre selv kan have indflydelse på resultatet. Forstået på den måde, at det ikke udelukkende er baseret på held og tilfældigheder som det er med eksempelvis lotto og onsdagslotto.

Der findes mange andre forskellige videnspil hos Danske Spil, for dem der interesserer sig for den ene eller den anden form for sport. Du kan spille på både tennis, fodbold, golf, håndbold, ishockey, baseball og basketball og masser af andre spændende spil. Er du eksempelvis en haj til at forudsige resultaterne indenfor håndbold, tennis eller golf. Vil du helt sikkert kunne lave nogle fornuftige væddemål, og vinde masser af skattefrie kontanter hos Danske Spil.

ER du mere til, at lade tilfældighederne styre, og håbe på at heldet står dig bi. Kan du vinde endnu større pengesummer med de heldbaserede spil hos Danske Spil. Der udbetales nemlig langt større pengepræmier i de forskellige spil som lotto, onsdags lotto og keno, end der gøres på oddset. Når man tager indsatserne kontra gevinsterne i betragtning. Du kan eksempelvis være heldig, at vinde over 50.000.000 kroner på onsdags lotto kuponen for en indsats på bare 40 kroner for en enkelt række. Indtil nu har Danskspil rent faktisk været skyld i, at der er blevet skabt 2556 nye millionærer i Danmark. Alle er blevet millionærer ved, at spille enten Lotto, onsdagslotto eller jokeren, og har været heldige at ramme de rigtige tal kombinationer der skulle til at udløse de enorme pengepræmier fra Danske Spil. Hver eneste uge spilles der for mange millioner af kroner hos Danske Spil, alene på lotto spillene. Hvor folk går og drømmer om at de bliver den næste lotto millionær i rækken, af alle dem der allerede er fundet. Du kan både spille lotto, onsdagslotto og joker elektronisk og fysisk. Enten kan du vælge at lave en gratis spillekonto hos Danske Spil, så du kan logge ind på din computer og udfylde din lotto kupon. Eller du kan vælge at gå ned til din lokale kiosk eller tankstation, som også forhandler spil fra Danske Spil, og udfylde din lottokupon der. Der er slet ingen forskel på hverken pris, eller vinder chancer om du spiller på den ene eller den anden måde. Det er udelukkende et spørgsmål om hvad der er mest praktisk for dig, i den givne situation så du kan få spillet på den ugentlige lottokupon. Der bliver trukket lotto vindertal hver lørdag, og onsdagslotto vindertallene bliver udtrukket hver onsdag.

I øjeblikket er der mulighed for at vinde et svimlende beløb på 62.000.000 kroner, hvis du er heldig at ramme de rigtige vindertal på onsdagslotto kuponen, hvoraf det ene vindertal er et af supertallene. Hvis du rammer med et af supertallene, vil du nemlig udløse den gigant store superpulje på astronomiske 62.000.000 kroner, som vel at mærke er 100 % skattefrie for dig. På næste lørdag kan du vinde helt op til 10.000.000 i lotto, hvis du er heldig, at ramme plet med dine vinderkombinationer. Du kan selv bestemme om du vil købe en lottokupon med forudbestemt tal kombinationer, eller du selv vil udfylde din egen lottokupon med dine egne tal. Der er rigtig mange der blot køber lynlotto kuponen, hvor man ikke selv skal udfylde kupon, og der er også rigtig mange der helst selv vil udfylde deres egen lottokupon. Fordi de ofte har nogle specielle tal de gerne vil spille på, som eksempelvis kan være fødselsdatoer, lykke tal eller andre former for tal kombinationer der giver mening for dem.

Sidste gang der blev fundet en lottomillionær hos Danske Spil, var tilbage til d.21.september, hvor der var en heldig lottospiller der vandt hele 3.333.333 danske kroner. Måske det bliver dig der næste gang bliver ny dansk lottomillionær, og kan se din bankbog svulme op. Mens du kan gøre dig en masse tanker om hvad alle de dejlige skattefrie kroner skal bruges til. Det kan være du skal have den bil du altid har drømt om, eller du måske skal rejsen jorden rundt sammen med din familie. Der er mange muligheder når man først har den økonomiske frihed, som vi alle sammen går og håber på at få. Det kræver dog, at man aktivt gør en indsats for det, og får spillet lotto eller onsdagslotto når det er, ellers vinder man i hvert fald ikke. Det kan vi helt sikkert garantere dig.