29/11 17:30
Leverkusen – Schalke
Spil: Begge hold scorer
Units: 2/5
Odds 1,67
Bookie: Bet365
Spilbar ned til 1,60

 

Begrundelse for spillet:

To hold der er gode til at komme på tavlen for tiden og når ingen af dem er særlig gode til at lukke af bagude, så lugter det af mål i begge ender.

Leverkusen har lukket mål ind i 9 ud af deres 13 kampe og samme antal kampe har de selv scoret i og ligger med snit på 1,31 i begge ender. For tiden er man indblandet i en del målringe kampe og har på det seneste spillet 4-4 og 2-3 mod Roma og i Champions League, hvor begge hold har scoret i alle 5 kampe de har været indblandet i.

Kigger vi så mod Bundesligaen så har begge hold scoret i deres seneste 4 kampe og seneste 5 ud af 6 kampe. Det er et Leverkusen hold, der har rigtig godt styr på offensiven, men defensiven halter gevaldigt.

Nu skal de op imod Schalke og det er et hold, der ligner Leverkusen for tiden på mange punkter. Holdet er kun gået fra banen uden at score i 2 kampe indtil nu i Bundesligaen og i de seneste kampe mod de 2 tophold Dortmund og Bayern Munchen er de også kommet på tavlen. I deres seneste 5 kampe i Bundesligaen er begge hold kommet på tavlen.

Det er 2 hold der har brug for 3 point for at hænge på i toppen af rækken, hvis de vil kæmpe med om de 4 Champions League pladser, hvor de første 2 nok er taget så der skal helst point på kontoen for begge hold.

 

bet365