Hvis du er på jagt efter en ny bookmaker, du kan placere dine bets hos, hvorfor så ikke prøve bet365? Har du allerede en konto hos bet365, kan du springe denne artikel over, da den udelukkende henvender dig til nye spillere, som leder efter en ny bookmaker at indkassere en startbonus hos.

Har du ikke en konto i forvejen, bør du oprette en med det samme. Som du kan læse mere om i vores anmeldelse af bet365, får du den komplette spilpakke med betting, casino og poker lige ved hånden, når du er kunde hos bet365.

Så lad os tage et kig på startbonussen anno 2017 hos verdens største spilleside.

 

Indbetal 1000 kr., få 1000 kr. bonus

Indbetal mellem 100 kr. og 1000 kr. som din første indbetaling til bookmakeren bet365, og få en matchende bonus. Regler og vilkår gælder selvfølgelig som altid, og dem kan du læse mere om forneden og hos bet365.

Så snart du har oprettet din nye bet365 konto, modtager du en email med en 10-cifret tilbudskode, som du skal bruge. Denne slutter på NCDBD, og så snart du har foretaget din kvalificerende indbetaling til bonussen, kan du gå til Tjenester -> Min Konto -> Tilbud -> Indtast tilbudskode.

Når tilbudskoden er registreret, får du bonuspengene fra bet365 ind på kontoen, og du er dermed klar til at satse bonuspengene.

Bemærk at hvis du ikke modtager tilbudskoden, kan du enten prøve at opdatere din email-adresse og sikre dig, at den er korrekt, eller kontakte bet365s fremragende kundesupport, som altid sidder klar til at chatte med dig på dansk.

Kom i gang her hos bet365.dk ->>