Tiden er snart ved at være inde til en ny omgang af EMOP, og denne gang er det byen Lisbon der får besøg af folkene bag Entraction netværket. Som så mange gange før kan 24h Poker nu også tilbyde deres kunder eksklusive freerolls til den store live turnering, og det er et par meget overkommelige krav man skal opfylde før man kan være med. Du skal nemlig bare optjene imellem 1-750 VIP point dagen før hver freeroll, og klarer du dette krav er det muligt at registrere sig.

€12.000 i pakker

24h Poker har valgt at donere intet mindre end €12.000 til deres spillere i denne kampagne, og præmiepuljen er fordelt over 6 freerolls der kører fra den 1-29. februar. Du skal dog være klar over at kravet om hvor mange VIP point der skal optjenes altid skal gøres i dagene op til hver freeroll, så hvis du tidligere har optjent en masse point kan disse ikke bruges til at købe sig ind. Indskuddene er dog meget begrænsede og er derfor overskuelige for de fleste, så det kan godt betale sig at få optjent rigeligt med point i den næste måneds tid.

En pakker til hver vinder

Hver vinder af de forskellige gratisturneringer hos 24h Poker vil få en komplet pakke til EMOP Lisbon, og de har alle en værdi af €2000. Dette skyldes at man både vil få indskud til turneringen som er på €1100 samt hotelophold i fire nætter og €350 til rejseomkostninger. Du er derfor godt klædt på til en ny omgang af EMOP hvis du kvalificerer dig hos 24h Poker, og med dette tilbud går du ikke helt galt i byen da det blot er VIP point der skal optjenes før man kan være med.

Besøg 24h Poker nu og kom med til EMOP Lisbon.

Kvalificer dig her