Italien er mest kendt for deres gode mad, lækre kvinder og smukke landskaber. De har dog også fået en forkærlighed for at spille poker, og derfor vil der blive spillet en EPT event i Campione den 26-31. marts i år.

PokerStars der er ejerne bag European Poker Tour, vil således tilbyde alle deres kunder muligheden for at komme med til den italienske by og spille med.

Turneringen har et indskud på €5000+€300, og det er således et noget stort beløb man skal af med for at kunne deltage.

Heldigvis byder PokerStars dog på masser af satellitturneringer så du kan komme med til Italien for en brøkdel af prisen.

Vind din pakke hos PokerStars

Ved at kvalificere dig til diverse EPT events hos PokerStars, vil du både være sikret indskud til Main Event samt hotel, flybilletter og lommepenge.

Der skal nemlig ikke mangle noget når du skal indtage Europa og vise dine konkurrenter at du er den skarpeste pokerspiller.

Derfor sætter PokerStars en ære i at gøre din rejse så god som overhovedet muligt, og man må erklære sig enig i at de økonomiske aspekter er en væsentlig del af at man får en god tur.

Fra €1.10 og opefter

Satellitturneringer til EPT Campione kører lige nu hos PokerStars, og prisen starter på bare €1.10 eller f.eks. 50 FPP point.

European Poker Tour er derudover også en af de mest prestigefyldte turneringsserier som man kan deltage i. Her finder man nemlig ofte de største profiler inden for spillet, og det er derfor din mulighed for at spille med de helt tunge drenge.

Sikrer dig en plads ved EPT Campione 2012 hos PokerStars, og så kan du godt glæde dig til at komme med til Italien hvor det hele finder sted.

Opret din konto nu med koden PSP7824, og så kvitterer PokerStars med en 100 % bonus på op til $600.

Besøg PokerStars