Spanien er stadigvæk et af de mest populære sted for danske turister at rejse hen, og hos Mermaid Poker har de også fået en forkærlighed for det flotte land. Derfor vil de gerne invitere dig med til en stor poker festival der spilles i april måned, og der er mange muligheder for hvordan du kvalificerer dig. Mermaid Poker afholder nemlig både en ugentlig finale samt indledende heats, så du har alle chancer for at være med når Spanien skal indtages. Satellitturneringerne til Marbella Poker Holiday 2012 kører fra den 27. februar og er således tilgængelige allerede nu.

Ugentlig finale

Den ugentlige finale til Marbella Poker Holiday spilles hver søndag. Den vil starte 18.30 dansk tid, og det koster €130+€10 at købe sig ind her. En komplet pakke garanteres til vinderen af denne finale, og derfor er der en garanteret værdi der lyder på €1300. Skulle der komme endnu flere tilmeldte end hvad præmiepuljen rækker til, vil der selvfølgelig bare blive tilføjet yderligere pakker. Lyder €140 som en lidt for stor mundfuld for dit pokerbudget, kan du dog kvalificere dig gratis via deres rebuy freerolls eller øvrige satellitturneringer der koster op til €14+€1 at være med i.

Det kan du vinde

Såfremt du bliver en af de spillere som kvalificerer sig til Marbella Poker Holiday kan du glæde dig over at der er mere inkluderet end man ellers lige skulle tro. Du får nemlig både indskud til selve deres Main Event turnering til en værdi af €400+€40 samt 3 overnatninger på et luksushotel og hele €485 til at rejse derned for.

Man kan gratis tage en gæst med til Spanien hvis man kvalificerer sig hos Mermaid Poker, så hvorfor ikke benytte denne mulighed for at komme med til det varme land og kunne nyde poker på samme tid.

Kom med nu