Der er kun halvanden måned til at Danmarksmesterskaberne i Poker bliver afholdt, og hos Bet24 Poker vil de gerne give dig muligheden for at komme med.

For en pris bare på $12, kan du derfor vinde en pakke til en værdi af 16.220 kroner, og det må jo siges at være et ganske godt tilbud.

DM i Poker har altid været et af årets absolutte højdepunkter, og det må også forventes at succesen gentager sig i år.

Alle de største profiler vil nemlig være at finde på Casino Copenhagen i slutningen af maj, og det kunne jo være lidt sjovt hvis man selv deltog.

Den billigste vej

Det gode tilbud om at du kan komme med til DM for bare $12, er faktisk det bedste på markedet lige nu, så der er god grund til at du skal vælge Bet24 Poker.

Med chancen for at sikre sig et sæde for lige omkring 60 kroner, har det aldrig været nemmere at kunne give sig selv muligheden for at blive den nye danmarksmester.

De forskellige Step 1 turneringer med en samlet pris på $11+$1, vil køre på alle ugens dage i den kommende periode.

Step 2 finalerne

Hele to gangen om ugen vil minimum 1 spiller vinde deres vej til finalen den 16. maj, og det foregår hver onsdag og søndag aften klokken 20.30 dansk tid.

Det koster $55+$5 at foretage et direkte indskud til Step 2, men du kan altså komme med langt billigere, ved at kvalificere dig via de omtalte $11+1 satellitturneringer.

Bet24 Poker ved alt om hvor vigtigt det er at kunne prøve kræfter med de største live turneringer, så du må endeligt ikke gå glip af denne fortrinlige mulighed for at vise resten af Danmark, at du er en haj til poker.

Klik her og besøg Bet24