I slutningen af maj måned vil en ny udgave af EMOP blive spillet i Bulgarien, og helt præcist er det Sunny Beach der vil danne rammerne om denne event.
Hos 24h Poker vil de også gerne have at du kommer med til sydens sol for at spille lidt live poker, og derfor har de 4 muligheder for hvordan du kvalificerer dig.
Til at starte med, vil der blive spillet en freeroll den 5. april 19.30 dansk tid, og der er aboslut intet krav for at være med.
Turneringen har derudover et loft på 2000 deltagere, så der er ikke langt til en komplet EMOP Bulgarien pakke.

VIP freerolls

Efter at det første sæde til EMOP Bulgarien er givet væk, vil der derudover også være 2 VIP freerolls som du kan være med i.
Disse foregår den 23. samt 25. april 19.30, og der skal blot optjenes et enkelt VIP point 24 timer før start.
Klarer du dette krav, kan du frit være med i de to turneringer, og der er 1 pakke garanteret til vinderen af dem begge to.
Vinder man et sæde til EMOP Bulgarien hos 24h Poker, vil dette have en værdi af €1650 til indskud, flybilletter, hotel og lignende.

Seks øvrige turneringer

Som altid vil der også være mulighed for at købe sig ind i et par forskellige turneringer som kun koster VIP point at deltage i.
Disse vil blive spillet den 1, 9, 15, 19, 25 og endeligt den 29. april. Indskuddene varierer fra 1-750 VIP Point, så der er alle muligheder for at komme med til EMOP i Sunny Beach.
Er du klar til en mindre ferie i se skønneste omgivelser hvor poker også er i højsædet, så opret dig hos 24h Poker med det samme og kvalificerer dig i dag.

Opret dig hos 24h Poker