Hvis du enten går med tanken om at oprette en konto hos Mermaid Poker eller allerede er gået i gang kan det være du er blevet lidt forvirret over fænomenet FPP Point. På din konto kan du hele tiden følge med i hvor mange point du optjener, og der er god ide i at studere dette lidt nærmere. Mermaid Poker har som bekendt annonceret et nyt og forbedret VIP program hvor det er dine optjente FPP point der afgør hvor mange af de lækre VIP turneringer du kan spille med i.

Nemt system

FPP Point systemet er lavet særdeles nemt og overskueligt. For hver €0.25 du bidrager med i rake vil du modtage 1 FPP Point. Således er det nemt at finde ud af hvor meget man også har raket for, og derfor er et altid nemt at holde styr på hvad man kan modtage i rakeback såfremt man optjener mindst 400 FPP Point i løbet af hver måned. Du har desuden mulighed for at bruge dine FPP Point til at tilmelde dig særlige turneringer hos Mermaid Poker, men vær dog opmærksom på at du vil blive fratrukket rakeback hvis du bruge dine point på dette.

Rakeback og bonus

Lige så snart du har oprettet en konto hos Mermaid Poker vil du være berettiget en helt enormt stor velkomstbonus på op til €1000. Denne bonus spiller du fri i takt med at du optjener FPP Point, og som fortalt kan du glæde dig til at modtage rakeback såfremt du opfylder kravet om de 4000 FPP Point som skal optjenes hver måned. Med 30 % i rakeback er Mermaid Poker både et givende sted at spille samt en udbyder hvor dine gevinster er skattefrie.

Besøg derfor Mermaid Poker og opret din konto helt gratis og få del i de mange fantastiske tilbud de har til danske pokerspillere. Opret din rakeback konto her!