Søndag eftermiddag koger Manchester. De to store fodboldklubber tørner sammen, og giganterne fra Manchester United og Manchester City er klar til at give fodboldfans over hele kloden en super kamp. Bookmakerne står klar til at tage imod de mange millioner af væddemål der bliver placeret på kampen, og bedste bookmaker er uden tvivl bet365.

Bet365 har et kæmpe udvalg af odds på kampen, lige som du finder det største udvalg af liveodds når kampen går i gang. Lige nu får du fx. odds 2.62 hvis Manchester United vinder kampen. De er faktisk gjort til favoritter til at vinde. Tror du på en sejr til Manchester City, får du derfor hele odds 2.80. Mindre sandsynlig er det at kampen ender uden en vinder. Den får du betalt hele 3.40 gange igen hos bet365.

Hos bet365 kan du naturligvis oddse på din Mobil, Tablet eller PC. Som dansk kunde slipper du for at bruge NemID, hvis du oddser via din mobil eller tablet. Så har du glemt dit NemID, så har du altså en mulighed den vej igennem. Du kan også oprette en konto via mobilen.

Odds på United vs City på bet365 her ->

 

Høje odds på første målscorer

Et af de mest populære markeder hos bet365 er første målscorer spillet. Her skal du forsøge at ramme rigtig på hvilken af spillerne der scorer kampens første mål. Til opgøret må City desværre undvære Aguero, og det er naturligvis et tab for City og alle fodboldfans. Heldigvis for City har Bony fundet formen igen, og bookmakerne har da også Bony som største favorit til at score kampens første mål.

Du bliver dog ikke spist af med et lille odds. Du får faktisk flotte odds 6.50 hvis Bony scorer kampens første mål.

Hos United er Martial største favorit til at score kampens første mål. Den kun 19-årige franskmand har vist god form siden købet, og bet365 giver derfor odds 7.00 hvis han scorer kampens første mål i Manchester Derbyet.

Tidligere var det Rooney der stod for målene når United spillede. Han har haft en dårlig sæsonstart, men det kunne godt ligne at han er ved at få hul på bylden. bet365 giver i hvert fald pengene 8.00 gange igen hvis Rooney scorer kampens første mål, og det er noget lavere end hvad man tidligere i sæsonen kunne hente på Rooney.