For hurtig reference, er det sådan her fem populære poker varianter spilles med hensyn til betting og spillerunder og beløb.

Spil Blind og Ante

Hold’em: Spillet Hold’em bruger for det meste kun blinds. I high stakes spil, eller sene faser af en turnering, kan du dog se anter indført som supplement til blinds.
Omaha: Samme som Hold’em.
Seven-Card Stud: Bruger typisk en ante, og en bring in. Dette kan ændre sig fra limit til limit, og fra pokerrum til pokerrum.
Five-Card Stud: Samme som Seven-Card Stud.
Razz: Samme som Seven-Card Stud.

Spil byderunder

Hold’em: Fire runder i alt, plus blinds.
Omaha: Samme som Hold’em.
Seven-Card Stud: Fem runder i alt, plus ante og bring in.
Five-Card Stud: Fire runder i alt, plus ante og bring in.
Razz: Samme som Seven-Card Stud.

Spil Betting Beløb

Hold’em: I fixed limit er Pre-flop og flop minimum bet den nedre grænse, mens turn og river minimum indsatser den øvre grænse. I No-Limit er der ingen grænse, men Pot-Limit er begrænset til pottens størrelse.
Omaha: Samme som Hold’em.
Seven-Card Stud: Typisk laves først bring in på en halv nedre grænse og ante betales. Første spillerunde og til og med fjerde runde er den nedre grænse maks. Femte, sjette og syvende runde bruger den øvre grænse. BEMÆRK: Ante og bring in beløb kan ændre sig fra limit til limit, og fra pokerrum til pokerrum.
Five-Card Stud: Typisk laves først bring in på en halv nedre grænse og ante betales. Første spillerunde og til og med tredje er den nedre grænse maks. Fjerde og femte runde bruger den øvre grænse. BEMÆRK: Ante og bring in beløb, kan ændre sig fra limit til limit, og fra pokerrum til pokerrum.
Razz: Samme som Seven-Card Stud.