Det er ikke det helt store man har hørt fra Ladbrokes Poker i det nye år, og det skyldes at de har haft meget travlt med at gøre deres nye danske pokerside klar. Den er nu endelig blevet gjort færdig, og der er kommet en helt ny bonus til alle nyoprettede kunder. Man kan nu få imponerende 12.500 kroner i bonus ved at tilmelde en konto og foretage et indskud. Dette er den klart højeste nogensinde i historien hos Ladbrokes Poker, så det kan virkelig godt betale sig at få oprettet den konto man aldrig fik åbnet.

Nyt bonus system

Til forskel fra det tidligere bonus system, vil det nu være sådan at alle bonusser automatisk udbetales. Man behøver derfor ikke at ansøge Ladbrokes Poker om at få ens penge udbetalt længere, og det er en klokkeklar fordel. Ydermere er denne bonus på 250 % af det beløb du indsætter, hvilket giver mulighed for de maksimale 12.500 kroner i bonus ved et indskud på 5.000 kroner. Efter at du har indbetalt penge, går du bare i gang med at optjene player points, og så vil din bonus blive udbetalt i 5 ligelige rater. Det har aldrig været nemmere at indkassere en stor bonus hos Ladbrokes Poker, så det er bare med at komme i gang!

Kun for nye kunder

Personer der tidligere har haft en konto hos Ladbrokes Poker kan ikke benytte sig af dette tilbud. Det er således kun gældende for nye spillere, og det er værd at bemærke. Ved at have denne information i baghovedet, undgår man nemlig eventuelle problemer i forbindelse med dette tilbud.

Vælg derfor at oprette din konto hos Ladbrokes Poker allerede i dag, og så kan du med lidt held spille op til 12.500 kroner fri i skattefri poker bonus!

Få den nye bonus her