I takt med at GSOP vil blive spillet hos Betsafe Poker vil der også blive afholdt en mindre en af slagsen ved navn GSOP Mini. Her vil man finde et væld af fede turneringer i den billige ende af tabellen der alle byder på en velvoksen garanteret præmiepulje. Priserne starter på $5.50 og der vil være op til $200.000 garanteret i hver af disse turneringer. GSOP Mini spilles på samme tid som den normale turneringsserie, og alle der har en konto hos Betsafe Poker har mulighed for at være med.

Spændende events

Den første turnering under GSOP Mini er en No Limit Texas Hold’Em i Deepstack format. Her koster det $20+$2 at være med, og der vil være en garanteret præmiepulje på hele $50.000. Det sker den 26. februar 20.00 dansk tid, og der vil også være en lidt billigere event den samme dag som byder på $15.000 i præmiepuljen og et indskud på $5.50. Med et væld af forskellige turneringer der har indskud som alle kan forstå er GSOP Mini noget man bør overveje at være med i, og lige nu har du mulighed for at vinde gratis billetter.

Betsafe Poker giver dig adgang

For at gøre det endnu mere attraktivt for dig at kunne stryge helt til tops under GSOP Mini vil man i februar måned kunne finde forskellige kampagner der kan give en billetter til turneringsserien. Måden man vinder disse billetter på er ved at optjene et antal player points før den 29. februar, og hvis man kan klare det vil man modtage adgang til en af de 3 finaler hvor i der er sæder til både GSOP VIII, Mini og den billigste udgave kaldet Cheaproll.

Besøg Betsafe Poker nu og spil med i GSOP Mini hvor $600.000 garanteres over i alt 19 turneringer.

Prøv GSOP her