danskespilDanmarks mest populære spilleselskab, har i mange år været Danske Spil. Der i sin tid startede ud med at hedde dansk tipstjeneste, siden starten tilbage i 1948.

Du kan stort set ikke spille noget som helst i dag, hvor der er penge indblandet, uden at det har noget at gøre med Danske Spil. Danske Spil har nemlig i over 60 år, været det absolut sikre valg, når der skulle gambles på den ene eller den anden måde.

Tilbage i 1948 hvor det hele startede med at hedde Dansk tipstjeneste, og man kunne man spille på en tipskupon med 12 kampe fra den danske første division, var der ikke mange der kunne drømme om, at denne forretning kunne gå hen og blive så stor og omfattende som den er blevet til i dag.

 

Danmarks foretrukne siden 1949

Der er løbet meget vand i åen siden det startede, som man siger. Eller endnu mere korrekt skulle man måske sige, at der er scoret mange mål, og udbetalt rigtige mange skattefrie pengepræmier. Siden den første tipskupon så dagens lys i Danmark i maj måned 1949. Det er ikke bare på tipskupon siden, at Danske Spil har udviklet sig, og er vokset med den store opgave i takt med at interessen har vokset sig større og større. Udvalget af spil har nemlig også vokset stødt, i takt med at kunderne har efterspurgt flere forskellige former for spil.

Den gang den første tipskupon blev til, var det i den kategori man kalder for videnspil, hvor udfaldet af spillet, mere er baseret på ens viden, end det er baseret på held. Sidenhen er der også kommet andre former for spil på Danskspils program, hvor man blandt andet kan spille Lotto, Joker, Boxen, Onsdags Lotto og så naturligvis også de ekstremt populære skrabespil. Som findes i flere forskellige varianter, hvor de mest populære er dem man kalder for Quick-skrabespillene.

Blandt videnspillene, kan der nævnes Tips, Måljagt og Oddset. Alle disse videnspil, går også sammen under kategorien sportsspil, hvor det stor udstrækning kommer an på din egen viden omkring de forskellige sportskampe. Hvor din egen viden om eksempelvis de mange forskellige fodbold hold, og ikke mindst de individuelle spillere, kan have en kæmpe virkning på dit spil, og ikke mindst på resultaterne af dine spil. Jo mere du ved om holdende og spilleren, som kan gøre din beslutning endnu mere korrekt. Jo mere vil du også kunne få ud af din viden, og på den måde både vinde flere væddemål, og dermed også vinde endnu flere og måske endnu større pengepræmier.

 

Gambling vs Videnspil

Der er mange der har den klare holdning, at de ikke vil spille andet end videnspil, og eksempelvis har specialiseret sig indenfor bestemt områder, så de dermed øger deres vinderchancer hos Danske Spil. Det kan være man har fundet ud af, at det kan være en fordel at vide noget om dansk fodbold, eller om engelsk fodbold, og dermed kan sætte sig bedre ind i de forskellige kampe. Dermed kan det efterfølgende være, at man kan vinde endnu større pengepræmier på den lange, eller på de andre øvrige odds spil hos Danske Spil.

Der er også rigtig mange, der siger at videnspil, slet ikke interesserer dem overhovedet, fordi de enten slet ikke er sports interesseret på nogen måder. Eller det er fordi, at man slet ikke gider, at bruge alt den tid det nu kræver for, at sætte sig ind i de forskellige hold og spillerne. For at det kan gøre ens beslutninger nemmere i det øjeblik man skal udfylde oddset kuponen, måljagts kuponen eller Tips13 kuponen. For nogle mennesker er det langt mere fristende at spille på alle heldspillene, hvor det hele udelukkende drejer sig om held, og slet ikke handler om viden eller taktik eller strategi af nogen art overhovedet. Mange bruger den slags spil, til ren afstresning, eller bare for at få noget action og spænding.

Samtidig med, at man selvfølgelig også kan vinde gigantiske pengepræmier, som man eksempelvis kan gøre i denne uge. Hvor man kan vinde helt op til 62 millioner danske skattefrie kroner, hvis man skulle være så ekstremt heldig at plet på den ugentlige onsdags lotto kupon hos Danske Spil. Sandsynligheden for at vinde i lotto hos Danske Spil, er desværre ikke ret stor. Til gengæld er pengepræmierne virkelig store, når og hvis man endelig skulle være heldig, at frøken Fortuna vælger at smile til netop dig, og forgylde dig med rigdom og guld. Det er selvfølgelig ikke bare Lotto og onsdags lotto du kan spille hos Danske Spil. Du kan også spille spil som eksempelvis joker, boxen og alle skrabespillene.

Det fede ved skrabespillene er, at du finder ud af lige med det samme om du har vundet eller du ikke har. Du skal ikke gå og vente til det bliver lørdag kl.18.00 hvor lotto vinderen bliver udtrukket, eller du behøver ikke at vente til det bliver onsdag middag, hvor onsdags lotto vinderen bliver fundet hos Danske Spil. Du kan både spille skrabespillene hos din lokale kiosk eller andre steder der forhandler Danske Spil produkterne. Eller du kan vælge at gå ind på Danske Spil hjemmesiden, hvor det er muligt at spille både lotto, onsdags lotto, boxen, bingo og alle skrabespillene online.

 

Danskespil.dk holder døgnåben

På den måde har du lige pludselig hele Danske Spil universet for dine fødder, og du kan tage et spil lige præcis når du selv har lyst og tid til det. Du kan købe dig et quick skrabekort kl. 02.30 om natten hvis du har lyst til det, eller du kan spille udfylde din næste onsdags lotto kupon tirsdag morgen kl.06.15 hvis det er det der passer dig bedst. Du kan kort sagt, selv bestemme hvad du vil spille, og hvornår du vil spille hos Danske Spil. Bare du har oprettet dig som kunde hos Danske Spil, og at du naturligvis har nogle penge at spille for inde hos Danske Spil.

Du kan nemt i løbet af ganske få sekunder og klik med din mus, oprette dig som kunde hos Danske Spil, og derefter overføre eller indbetale penge til din konto. Der er mulighed for både, at skyde dine penge direkte ind fra dit visa dankort, eller du kan også vælge at overføre dem fra din bank til Danske Spil. Uanset hvad du vælger, vil du med ro i maven, kunne sætte dig tilbage og vente på at indbetalingen sker.  Helt uden, at du på nogen måder skal bekymre dig om sikkerheden, ved at lade pengene flyde over internettet.

Danske Spil har altid været et troværdig og pålideligt spilleselskab, som har tilbudt både live og online spil til danskerne siden 1949. I dag er der kommet mange andre spillere på markedet, som alle sammen udmærker sig på den ene eller den anden måde, og som på mange måder også godt kan give Danske Spil stor konkurrence, og som på mange områder er Danske Spil klart overlegen. Dette er endda på trods af, at Danske Spil, rent faktisk har et kolossalt udvalg af forskellige pengespil, og det er ligegyldigt om du vil spille live ned i kiosken, eller du vil spille online hjemmefra din egen private computer.

Alle mulighederne er åbne, og du skal bare benytte dig af dem som du selv har lyst, evner og økonomi til. Hver eneste uge er der en eller anden, der på den ene eller anden måde er blevet millionær via Danske Spil. Hvilket er ekstremt tankevækkende, og i særdeleshed en ganske fin statistik at have hængende over ens hoved, som nu Danske Spil de har i dag.