Danny Neess som de sidste par måneder har været på alles læber efter det blev offentliggjort at den ellers ukendte dansker knuste nærmest al modstand han fandt på Party Poker. Således vandt Neess intet mindre end $150.000 blot på en uge i slutningen af juli. Det trækker selvfølgelig overskrifter at lave sådanne resultater, men nu har Danny Neess også gjort sit indtog på den store europæiske live poker scene.

God form i Estland

Således var Danny Neess at finde ved European Poker Tour Tallinn i Estland hvor danskeren gjorde god form, men desværre manglede de sidste marginaler for at nå rigtig langt i den store turnering. Danny Neess har dog ikke opgivet håbet om at lave et stort live resultat, og således stillede han også op ved denne omgang af EPT ved Vilamoura i Portugal.´

Desværre for Danny var det heller ikke i denne turnering at han skulle have de sidste marginaler på sin side, men det er næppe det sidste vi hører til Neess ved EPT Vilamoura. Danny har nemlig spillet sig i semifinalen ved en stor €3000 Heads-up No Limit Holdem turnering ved eventen.

Sikret €11.000

Lige nu er Neess sikret €11.000 euro – og der venter henholdsvis €41.000 og €27.000 til nummer 1 og 2 ved heads-up turneringen. Det skal blive spændende at se om Danny Neess kan overføre sine stærke evner i No Limit Holdem Cashgame til dette format, og i så fald må chancerne for dansk triumf være store.

Danny Neess ønskes al mulig held og lykke i heads-up turneringen. Læs Mere om poker.