cl_finalen

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en finale i Champions League denne lørdag, når det går løs mellem Real Madrid og Atletico Madrid på San Siro i Milano. De to holdt mødte også hinanden i finalen for to år siden, hvor Real Madrid vandt 4-1 efter et 120 minutter langt drama i Lissabon. Nu er det hævnens time for “lillebror” Atletico, som spiller deres tredje finale i mesterholdenes turnering i klubbens historie. De to forrige forsøg er begge tabt, mens storebror Real allerede har vundet Champions League og mesterholdenes turnering hele 10 gange i 13 finaler.

Der venter os unægteligt et brag af dimensioner på lørdag, og bookmakerne er allerede i kamp om dine betting-kroner. Skal du spille på kampen, kan du således score fede tilbud og odds på Real Madrid vs Atletico, og et af de bedste tilbud finder du hos bookmakeren Unibet, hvor du kan spille 200 kr. risikofrit på Champions League finalen.

Der er dog forskel på, om du er eksisterende kunde eller helt ny kunde hos Unibet, når du bruger dette tilbud. Herunder kan du læse, hvilke regler som gælder for dig.

Få dit 200 kr. risikofrie spil hos Unibet >>

 

Er du ny kunde hos Unibet?

Har du ikke en konto i forvejen, gælder følgende betingelser for tilbuddet:

 1. Opret din konto hos Unibet
 2. Spil præcist 200 kr. på CL finalen
  – Vælg frit mellem alle odds-markeder på kampen
 3. Vinder du er gevinsten din til at beholde
 4. Taber du får du dine 200 kr. retur uden yderligere gennemspilskrav

 

Har du en konto i forvejen?

Er du allerede kunde hos Unibet, kan du stadig få et 200 kr. risikofrit spil på finalen. Dog er der krav til dine refunderede penge, hvis du taber på dit væddemål.

 1. Gå til “Min Konto -> Min Bonus” og acceptér tilbuddet
 2. Tilbuddet vil først være tilgængeligt fra lørdag d. 28/5 kl. 12.00
 3. Dit første placerede spil på 200 kr. er risikofrit
 4. Vinder du er gevinsten din til at beholde
 5. Taber du får du 200 kr. tilbage i bonuspenge, som efterfølgende skal omsættes én gang før de kan hæves til banken.

 

Odds-optakt til Champions League finalen

Real Madrid vs Atletico Madrid bliver én af årets største kampe, og det kan vi allerede sige nu, til trods for at EM 2016 venter lige rundt om hjørnet. For det første har vi med et rendyrket Madrid-derby at gøre, hvilket i sig selv ville være interessant, selv hvis kampen “blot” var en La Liga-kamp i Spanien. Men nu gælder det i stedet verdens mest eftertragtede klubtrofæ, og scenen er sat på det monstrøse San Siro i Milano, hvor der er plads til 80.000 tilskuere.

Der vil med sikkerhed være fyldt til bristepunktet, og op mod en halv mia. mennesker forventes at se med ude i TV-stuerne, når der fløjtes gang i opgøret i Milano. Rigtigt mange af os vil formentlig have én eller flere odds-kuponer kørende på kampen, og i den henseende er det måske særligt interessant at læse en odds-optakt til Champions League finalen, hvor man kan danne sig et overblik over de mest attraktive odds på den store kamp.

Hos Danmarks førende betting-portal, Odds.dk, kan du læse meget mere om odds på Real Madrid vs Atletico Madrid, og se hvilke spændende odds bookmakerne tilbyder til dette opgør. TV3+ viser kampen direkte med kick off kl. 20.45, og du kan tune ind allerede fra kl. 19.00, hvor der er optakt i Champions League studiet i selskab med diverse fodboldeksperter og kommentatorer.

Rigtig god fornøjelse med Champions League finalen anno 2016.