Hvis du også vil til at være mere seriøs med dit spil er det på høje tide at få opbygget en bankroll. Den nemmeste måde at gøre det på er at tage en lang række gode tilbud i brug og langsomt men sikkert få opbygget en passende bankroll til det niveau man føler man er klar til. En af de bedste måder at opbygge en bankroll på er ved at få en poker bonus og en rakeback aftale. Visse steder kan man både kombinere en pokerbonus med en rakeback aftale, og det vil give et meget højt afkast som vil være en grundlæggende faktor i at få en sund og velvoksen bankroll.

Der skal investeres penge

Den første fase af at bygge en bankroll er at man har en portion penge man investerer i projektet. I et projekt som dette vil jeg anbefale 25 indskud til at starte med. Det vil give plads til en del varians for No Limit Texas Hold’Em spillere, mens FLHE spillere vil have masser af mulighed for at opbygge deres bankroll uden de helt store udsving. Er man mere til Pot Limit Omaha er langt flere indskud nødvendige, og det kan derfor anbefales at man minimum ligger ud med 50 indskud.

Efter du har gjort pengene klar er det på tide at finde det sted der skal spilles. Der findes masser af forskellige pokersider rundt omkring i verden, men fælles for dem alle er at de gerne vil have dig som kunde. Det er dog vigtigt at man undersøger de mange tilbud ordentligt før man vælger at sætte sine penge ind og gå i gang.

Når du har fundet den side du vil begive dig i kast med er det vigtigt at du benytter de rette links eller bonuskoder for at være sikker på at du får det konkrete tilbud. Derefter er du klar til at gå i krig med de mange spændende varianter af poker med enten en stor bonus eller en fast rakeback aftale. Det der vigtigt man forstår de forskellige betingelser for både bonus og rakeback så man ikke misforstår de forskellige tilbud eller ikke får den fulde gavn ud af dem.

Få en solid rakeback aftale

Hvis du på den pågældende side er færdig med at spille din bonus fri og ikke har en rakeback aftale, kan du med fordel stifte bekendtskab med en ny udbyder. På den måde kan du altid sikre dig at have en bonus kombineret med dit spil. Det vil give dig et langt højere afkast end øvrige sider hvor man ikke vil kunne få en rakeback eller VIP aftale. Undersøg grundigt de forskellige tilbud, og husk at en rakeback aftale som regel giver mere værdi end en bonus.Held og lykke på vejen til en sund og professionel bankroll til poker. Besøg denne bankroll guide.