Bet24 Poker har valgt at være værter for 5 specielle pokerturneringer som bliver spillet i oktober. Det særlige ved disse turneringer er at du kan modtage en præmie på $100 hvis du slår spilleren der hedder Bet24 Bounty ud af hver turnering. Du har således mulighed for at tjene ekstra mange penge på at spille pokerturneringer på denne måde, og der vil være $200 garanteret i hver af disse turneringer. Indskuddet er barberet godt og grundigt ned, så langt de fleste spillere vil have økonomisk mulighed for at deltage.

$5.50 indskud

Det koster altså kun $5.50 at spille med i turneringen, og med $200 i garanteret præmiepulje og en bounty på $100 i hver turnering til ham der slår Bet24 Bounty ud, er værdien ikke til at overse. Kunne du derfor tænke dig at spille med i en af disse turneringer så bør du uden tvivl blive kunde hos Bet24 Poker, hvor du altid kan finde en masse gode kampagner der enten kan sikre dig turneringsbilletter, gadgets eller kolde kontanter. Kort sagt er mulighederne store hos Bet24 Poker, og du kan også glæde dig over at der her findes dansk kundeservice som er med at til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Få bonus og cashback

Bet24 Poker ved om nogen hvor godt man skal behandle ens kunder, og derfor har alle nye spillere mulighed for at få både en flot velkomstbonus såvel som del i deres store cashback program. Du vil derfor altid være sikret en høj værdi for dit spil når du er kunde hos Bet24 Poker, og hvis du er vild med store turneringer bør du uden tvivl være med hver søndag når $200.000 er garanteret i den store ChampionChip turnering.

Besøg Bet24 Poker nu og se om du kan vinde en af de store bounty præmier.

Opret din konto og få bonus!